Actie: S tronic-automaat

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten.

Schakel sneller dan de bliksem

Nu tijdelijk standaard op vele modellen

De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken? 

Audi Centrum Breda

 

S-tronic automaat

Waarom twee koppelingen?

Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat. Het schakelgevoel is altijd exact en sportief, in de volautomatische stand met keuze uit D (Drive) en S (Sport) en handmatig schakelend met de transmissiehendel of de optionele schakelpaddels achter het stuurwiel. Behalve dynamisch is de S tronic ook efficiënt. Deze versnellingsbak draagt bij aan een lager verbruik en een geringere uitstoot. 

Standaard een automaat op de volgende Audi modellen:
 

 

A4 interieur

 

Liever een automaat uit voorraad?

Gloednieuwe Audi's met automaat met héél veel voordeel! Wilt u snel een nieuwe auto rijden? Neem dan eens een kijkje in onze nieuwe voorraad. Direct leverbaar, dus u kunt direct rijden.

Bekijk de voorraad