Up! Private Lease actie

Klein in formaat, groots in prestatie: de Volkswagen up! biedt je verrassend veel voor een bescheiden prijs. Onze nieuwste Volkswagen up! Private Lease actie geeft je dan ook ontzettend veel waar voor een vaste, maandelijkse prijs. Unieke innovaties van de up! in combinatie met de zekerheid van Private Lease: stel nu je contract samen om zo voordelig mogelijk de weg op te gaan.

Zorgeloos autorijden. Het private lease abonnement is inclusief: wegenbelasting, all-riskverzekering, reparatie en onderhoud, bandenservice en internationale pechhulp. 

Voor € 220,- per maand heeft u een zeer complete en luxe uitgevoerde witte Move Up inclusief executive pakket en reservewiel! Toch liever in het zwart? Deze lease je voor maar € 225,- per maand. Bekijk hieronder de Volkswagen up! modellen.

     

Dit betreft een voorraad actie. OP=OP

 

 

bekijk de beelden en laat u inspiriren

 

 

Getoonde tarieven zijn incl. BTW o.b.v. 10.000 km per jaar, looptijd van 48 maanden, € 500 eigen risico en regio Zuid-Holland. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. De uitvoering kan afwijken van de gebruikte afbeelding mits duidelijk is toegelicht. Aanbod geldig tot en met 23 april 2018, zolang de voorraad strekt

 

Bekijk nu de voorraad