Verschil moet er zijn. Volkswagen Bedrijfswagens

Je hebt goedkoop. En je hebt een goede koop. Je hebt dubbeltjes. En je hebt eerste rang. En zo heb je voordeel op bedrijfswagens. En voordeel op Volkswagen Bedrijfswagens. Investeer nu nog slimmer met scherp geprijsde actiemodellen, flinke inruilpremies en veel voordeel op de Caddy, Transporter of Crafter.

Economy Business Editions

De Economy Business Editions van Volkswagen Bedrijfswagens zijn zeer compleet uitgerust. Dat begint voor alle modellen met Climatic airco, elektrische bediening van ramen en (verwarmde) buitenspiegels en Radio ‘Composition Audio’ inclusief telefoonvoorbereiding voor veilig handsfree bellen. Cruise Control is als extra leverbaar voor een geringe meerprijs.

Bij de Caddy’s zijn verder de bestuurders- en bijrijdersstoel in hoogte verstelbaar en in de Transporter is de Comfortstoel voor de bestuurder standaard. Voor de Caddy Economy Business komt er ook een schuifdeur rechts bij, die al standaard is op de Caddy Maxi en de Transporter.

De Caddy Economy Business Edition (55 kW/75 pk) is leverbaar vanaf € 12.800*, de extra ruime Caddy Maxi Economy Business Edition is er vanaf € 14.450*. De prijzen van de Transporter Economy Business Edition met normale wielbasis en 62 kW TDI beginnen bij € 17.850* en voor de versie met verlengde wielbasis en 75 kW vanaf € 20.850*. Daarnaast hebben wij ook de Transporter Dubbele Cabine Business model met een vanafprijs van  24.000* op normale wielbasis van 75kW TDI. 

 

benieuwd naar de acties per model? Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 
 
 
 

 * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en exclusief BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.