Schadeherstel

Autoschade is al vervelend genoeg. Daarom doen wij altijd ons uiterste best om de overlast voor u te beperken en uw schade zo snel mogelijk te verhelpen. Onze gespecialiseerde vakmensen werken met de meest moderne apparatuur aan herstel van kleine en grote schades. Daarbij is het goed om te weten dat onze herstelwerkplaats aan alle technische- en milieueisen voldoet.

 

Snel weer onderweg

Met dank aan hypermoderne automatiseringsmiddelen kunnen autoschade experts tegenwoordig razendsnel het voorziene schadebedrag vaststellen. Na overleg met uw verzekringsmaatschappij kunnen wij vrijwel direct daarna aan het herstel beginnen. Daarbij nemen wij u zoveel mogelijk zorg uit handen, inclusief het contact met uw verzekeraar en het regelen van vervangend vervoer. Onze werkplaats is FOCWA-gecertificeerd en wij zijn uiteraard aangesloten bij de BOVAG. Voor informatie over autoschade en herstel kunt u contact opnemen met de serviceafdeling van één van onze vestigingen.

Direct in contact

Meer weten over hetgeen u moet doen bij schade? Neem voor vragen of opmerkingen direct contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 antwoord geven op al uw vragen rondom schade, het herstel en achterliggende diensten.

Maas Schadeherstel
Amsterdamseweg 9
1422 AC UITHOORN
Tel. 0297 513 384

Schade online melden